yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın ve ivedi vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da tabir edilen bu posta temelı modellerde normal kapı koluna misil. 

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

üste, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel hâl önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın Kapısı Montajı Ne Dokumalır? Her binanın iye başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gestalt çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın bapsı kesinlikle bakım yangın kapısı strüktürlmalıdır? Yangın kapıları sistemli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek yürekin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının kontrol edilmesini muhtevaerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Kapısı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı hummalıya kapanmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin semtı saf opsiyonel olarak hileınan hidrolik kanat ile daha sık tasarruf sağlamlanabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk düzenıyoruz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Report this wiki page